Burma – ett galleri

Det är svårt att beskriva Burma i ord. Så vi väljer att visa bilder istället.

Smart va?


Andra berättelser från vår resa

  • 6 myter om Burma, vilka har du gått på?6 myter om Burma, vilka har du gått på? När jag nämner att jag varit i Burma regerar många med att säga att de också skulle vilja resa dit. Vilket är förståeligt. Framförallt efter det senaste årets charmoffensiv från […]
  • Mandalay – dammigt men välkomnandeMandalay – dammigt men välkomnandeMycket har hänt i Burma sedan förra året då Lonely Planet publicerade sin guide, och speciellt sedan Martin var här, för tre år sedan. Det sitter reklampelare på flygplatsen. Priserna för […]
  • Sista dagen på jobbet innan resanSista dagen på jobbet innan resanSitter och försöker förstå att det är sista dagen på jobbet idag. Det är märklig känsla. För allt är ju sig likt här. Kaffemaskinen står kvar. Outlook startar som vanligt. Till och med […]
  • God jul från VarkalaGod jul från Varkalahttpvh://www.youtube.com/watch?v=Sz266Oe21BI
  • En ny månad, en ny världsbildEn ny månad, en ny världsbildEn månad på Kopan Monastery i Kathmandu försvinner mellan ett ögonblick och nästa. Vi är här för att lära oss hur en gren av den tibetanska buddhismen säger att man gör för att bli […]

1 kommentar

  1. Excellent pictures! Very colorful! Great beauty! Nice work Martin!