Fantastiska Fyran splittar upp

Ett avslutande brev från Ann-Marie

Paradisboende på Koh Phangan

Nu har vi fått känna på värmen och fuktigheten i Thailand. Efter en och en halv timmes flygresa från Chiang Mai landade vi på Koh Samui. Här stannade vi i tre nätter. Det blev bad och sol och promenader. Därefter färja över till Koh Phangan. Här har vi bott i fyra nätter snart. Vi har hittat ett paradis!

Vi bor i bungalows 20 meter från havet. Det är 30 grader i vattnet och 35 i luften. Här äter vi frukost vid halvnio-tiden, sen gör var och en vad man känner för. Vi äter tillsammans.

Makalösa solnedgångar

Jag fördriver den sköna tiden med att sola, bada, läsa och lösa korsord.

I morgon flyger jag och Martin till Bangkok. Här bor vi i två nätter innan jag flyger hem till Sverige igen. Det sista vi gör är shopping till nära och kära. Den andre mars 00:30 flyger jag hem till Sverige igen.

Det har varit en fantastisk resa för mig. Tack vare våra barn som ordnat underbara utflykter och boende och allt för oss. Värmen kommer jag inte kunna ta med mig hem, men minnena kommer jag spara på länge…

//Ann-Marie


Andra berättelser från vår resa

 • Tillbakablick: Hur man njuter i BangkokTillbakablick: Hur man njuter i BangkokVi är i ett månadslångt retreat i Nepal. Tillbaka 12/12. Detta är ett automatpublicerat inlägg vi skrev innan vi gick in. Så ni inte glömmer bort oss. När jag hör att någon vi träffar […]
 • Jag kastar loss från BangkokJag kastar loss från Bangkok Vi packar. Igen. Ibland känns det som resande är ett långt pärlband av ankomster och avgångar. Början och slut. Sedan ny början och nytt slut. Som allt annat då. Imorgon lämnar vi […]
 • Ann-Marie berättar om norra ThailandAnn-Marie berättar om norra ThailandHär kommer ett brev från Ann-Marie: Vi har nu förlyttat oss till Chiang Mai i norra Thailand. Den vackra tågresan hit tog över tolv timmar och på vägen såg vi hur naturen precis […]
 • Med fräscha ögon i BangkokMed fräscha ögon i Bangkok ”Om barnen inte är där när vi kommer, så ska de få stryk!” hade Ann-Marie (Martins mamma) sagt till Kristen (Madeleines pappa) när de steg av flyget i Bangkok i onsdags förra […]
 • En ny typ av tystnadEn ny typ av tystnadEfter en fantastisk nyårsnatt på ett nattklubbstak i Bangkok beger vi oss in i nästa äventyr. Imorgon åker vi till Burma. Tempel och vänliga människor. Vi hörs igen när vi kommer […]

2 Kommentarer

 1. Annelie Gusdal |

  Så härligt ni verkar ha haft det! Vilka gullungar Madeleine och Martin är! Vad händer nu med the fab’ four! Drar pappa vidare själv på egna äventyr eller sticker ni åt samma håll? Tänker på er och gillar verkligen er blogg! Vill spara den så att den alltid finns kvar (men vet inte hur man gör). Kramar

 2. Syster Kerstin |

  Välkommen hem igen efter din härliga resa! Det måste varit fantastiskt allt du varit med om.
  Hälsningar
  Kerstin, Birger och Karin